Laveste hotelpris | 196 kr. |
---|---|
Hoteller i nærheden af lufthavnen | 451 |
Gennemsnitslængde på ophold | 1 dag |
Det gennemsnitlige ophold i Helsingborg varer 1 night.
I gennemsnit koster værelser omkring 746 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Helsingborg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.
Værelsespriser for hoteller i Helsingborg kan være helt op til 20% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.
Hotelværelser i Helsingborg er generelt billigst fredag og dyrest mandag.
Et luksushotel i Helsingborg koster 1.074 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Helsingborg i gennemsnit 746 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 26%% for et luksushotel.
Ja, Helsingborg har 45 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Helsingborg, er First Camp Råå Vallar-Helsingborg den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Helsingborg.
Ja, du kan booke et hostel i Helsingborg. Der er i øjeblikket 4 hostels i området og Dream - Luxury Hostel er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Helsingborg.
Der er 72 udbydere for hoteller i Helsingborg fra januar 2025.
Priser for hoteller i Helsingborg opdateres dagligt.
Nedenfor ses de 10 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Helsingborg, der er tættest på Ferry Terminal. Gennemsnitsprisen i nærheden af Ferry Terminal ligger på 470 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Ferry Terminal er normalt 22% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Helsingborg, som ligger på 608 kr..
Sverige som helhed har et nært forhold til Danmark, men nogle af byerne på landets vestkyst er særligt knyttet til Danmark takket være beliggenheden. Det gælder især for Helsingborg, der ligger på det smalleste sted i Øresund – blot fire kilometer fra Helsingør. Inden Øresundsbroen åbnede i 2000 var det primært via Helsingborg, at danske turister rejste til Sverige. Broen har dog ikke gjort byen mindre attraktiv – tværtimod – for byen er blomstret op som aldrig før med nye tilflyttere hvert år. Der bor omkring 100.000 i selve byområdet, så det er en by med gode hotelmuligheder. Det er oplagt at bo på hotel i Helsingborg omkring byens hovedgade kaldet Kullagatan, hvor man finder de fleste butikker og caféer.
Da Helsingborg netop ligger ud til Øresund, er der gode muligheder for at bo med udsigt, men der skal man også regne med lidt højere priser, hvor Drottninggatan blandt andet er en populær gade, som er kendt for sine eksklusive forretninger og hoteller. Det er også muligt at bo tæt på grønne omgivelser og parker, hvor især området omkring byens vartegn Kärnan er et skønt sted lige øst for hovedgaden. Har man lyst til at bo lidt uden for selve bymidten, så er det oplagt at rykke mod syd og området Söder, som er kendt for sine mere alternative butikker, samt det hyggelige område omkring Gustav Adolfs torg.
momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Helsingborg, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.
Når alle dine muligheder for overnatning i Helsingborg er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.