preloadSilhouette of people watching the exploding fireworks in the sky.

Er det tid til at planlægge din nytårsaften? Hvorfor ikke forkæle dig selv med den ultimative måde at runde året af på: fejr nytårsaften med overnatning.

Glem alt om at skulle stå i køkkenet på årets sidste festdag og check i stedet ind på et hotel, der har alt, hvad du behøver. Jeg har samlet mit bud på 11 fantastiske nytårsophold, hvor du kan fejre nytår på din måde – uanset om du søger fest, spa eller noget midt imellem.

Pst! nytårsopholdene bliver hurtigt udsolgt, så book allerede nu for at sikre dig en nytårsaften med overnatning.

Elderly woman entering the frozen sea through a hole in the ice.
Young group of people clinking their drinks together during a night out.


De bedste nytårsophold med musik og dans

Vil du sige farvel til det gamle år og fejre det nye med et brag? Så er disse nytårsophold perfekte for dig! Her kan du skåle med vennerne i champagne og cocktails, nyde festlighederne i baren langt ud på natten og beundre fyrværkerierne fra en tagterrasse med spektakulær udsigt.

1. Hotel d’Angleterre, København

Interior view of hotel restaurant with table set and a vase of purple flowers
Provided by Leonardo
  • Bedst til: Den elegante nytårsaften

Hotel d’Angleterre i København er kendt for sin luksus og elegance, og deres nytårsophold er ingen undtagelse. Her kan du fejre nytår i storslåede omgivelser med en gourmetmiddag i Marchal, hotellets Michelin-restaurant, efterfulgt af musik og dans i de smukt dekorerede sale.

Hotellet byder på en fantastisk nytårsfest med live underholdning og en imponerende nytårsmenu, der sikrer en uforglemmelig aften. Fyrværkeriet over Kongens Nytorv kan opleves fra hotellets vinduer eller den nærliggende plads, hvilket gør dette til en af de mest spektakulære nytårsophold i Danmark.

2. Hindsgavl Slot, Fyn

A pair of champagne glasses sitting on a table next to a beautiful centerpiece.
  • Bedst til: Den overdådige og intime nytårsaften

Hindsgavl Slot, beliggende ved Lillebælt, er det perfekte sted for en elegant nytårsfejring. Nytårsaftenen starter med “champagne hour” i slottets smukke stuer, efterfulgt af en overdådig 5-retters middag med tilhørende vinmenu.

Når klokken slår tolv, skåles der i champagne og kransekage, mens fyrværkeriet lyser himlen op. Dans og fest fortsætter natten igennem med livemusik og en åben bar. Den historiske atmosfære og de naturskønne omgivelser giver en uforglemmelig start på det nye år.

3. Dragsholm Slot, Nordvestsjælland

Interior view of restaurant with two set tables by a window, white walls and low ceilings in historical building
Provided by Leonardo
  • Bedst til: Den luksuriøse nytårsaften i historiske rammer

På Dragsholm Slot i Nordvestsjælland kan du opleve nytårsaften i historiske rammer. Slottet tilbyder et luksuriøst nytårsophold, hvor festlighederne inkluderer en gourmetmenu baseret på lokale råvarer, som serveres i de smukke slotsomgivelser.

Ved midnat er der fyrværkeri, champagne og kransekage, og aftenen rundes af med dans i Riddersalen. Opholdet inkluderer også to overnatninger, en rundvisning på slottet, og mulighed for en vintervandring i de naturskønne omgivelser omkring slottet.

Afslappende nytårsophold

Har det været et hektisk år, og længes du efter en getaway over nytåret? Så kan du byde det nye år velkommen med et afslappende ophold på et af Danmarks mange skønne spahoteller.

4. Hotel Fjordgaarden, Ringkøbing Fjord

Table in a restaurant set for dinner in a modern yet rustic setting
Provided by ICE Portal
  • Bedst til: Afslappende nytårsaften ved Vesterhavet

Hotel Fjordgaarden, beliggende ved Ringkøbing Fjord, er det ideelle valg for dem, der søger ro og afslapning til nytår. Opholdet inkluderer adgang til hotellets omfattende kurbad, hvor man kan nyde varme bade, saunaer, og dampbad.

Nytårsaften byder på en 5-retters middag med lokale og økologiske råvarer, efterfulgt af fri bar og DJ. Nyd den fredelige atmosfære og det naturskønne landskab ved fjorden, og start det nye år med en forfriskende dukkert i Vesterhavet.

5. Hotel Viking, Sæby

Young hispanic female friends in white robes relaxing together at hotel spa resort
  • Bedst til: Dig der vil sove længe nytårsdag

Hotel Viking i Sæby ligger smukt ved Kattegat og byder på et omfattende wellness-område, hvor du kan slappe af i både inden- og udendørs pools samt saunaer. Nytårsaften kan du nyde en 4-retters middag i hotellets restaurant, hvor fokus er på nordiske råvarer og kvalitet.

Nytårsdag kan I gå om bord i en lækker nytårsbrunch og derefter benytte jer af den sene udcheckning med et par timers afslapning i spaområdet. Så er I garanteret at starte et nyt år med opladte batterier.

6. Stella Maris, Svendborg

A couple laughing together in bed while wearing white plush robes.
  • Bedst til: En afslappet nytårsaften i det sydfynske

Stella Maris i Svendborg tilbyder en afslappet, men alligevel festlig nytårsaften med en udsøgt 5-retters middag i det sydfynske. Efter middagen er der fri cocktailbar og fyrværkeri ved vandkanten.

For de morgenfriske er der mulighed for nytårsmorgenbadning og Bloody Marys fra badebroen. Hotellets smukke beliggenhed ved vandet og den intime atmosfære gør det til en perfekt ramme for en afslappet nytårsfejring.

Nytårsaften med overnatning for børn

Børnene skal selvfølgelig også have en sjov nytårsaften. Her er fire bud på nytårsophold hvor børnene er i centrum.

7. Hotel LEGOLAND, Billund

A happy young family with two children enetring room at luxury hotel, summer holiday.
  • Bedst til: Nytårsaften for familiens største legehoveder

Hotel LEGOLAND i Billund er det perfekte sted for en familievenlig nytårsaften, hvor børnene er i centrum. Hotellet tilbyder en sjov og farverig nytårsoplevelse med masser af aktiviteter for de små, herunder LEGO-byggeaktiviteter og børnedisco.

Nytårsaften byder hotellet på en festlig middag i børnehøjde, hvor I kan nyde årets sidste aften efter en hel dag i LEGOLAND. Efter en sjov aften kan I overnatte i de kreative LEGO-tematiserede værelser, som vil gøre nytårsopholdet ekstra mindeværdigt for hele familien.

8. Tivoli Hotel, København

Lobby of a colourful modern eclectic hotel room
Provided by Leonardo
  • Bedst til: En hyggelig nytårsaften for familien

Tivoli Hotel i København tilbyder en magisk nytårsaften for hele familien. Kombiner et nytårsophold med en tur i Tivoli, hvor I kan opleve julelys og sjove forlystelser.

Tilbage på hotellet kan I nyde en lækker middag i familiære omgivelser. Tivoli Hotel kombinerer storbyens festligheder med familievenlige aktiviteter, hvilket gør det til et ideelt valg for en nytårsaften, hvor både voksne og børn kan have det sjovt.

9. Lalandia, Søndervig, Rødby og Billund

A boy with goggles jumps above a pool.
  • Bedst til: Et nytårsophold hvor børnene aldrig keder sig

Lalandia er det ultimative valg for en sjov og aktiv nytårsaften for hele familien. Uanset om I vælger Søndervig, Rødby eller Billund, kan I forvente en nytårsaften fyldt med underholdning og sjove aktiviteter. Lalandia tilbyder vandland, skøjtebaner, bowling og meget mere, så børnene aldrig keder sig.

Nytårsaften kan I deltage i en festlig middag med underholdning for både børn og voksne. Efter en sjov dag og aften kan I overnatte i de hyggelige ferieboliger, hvor hele familien kan slappe af og nyde en rolig start på det nye år.

Overnatning nytårsaften med hund

Den firbenede skal selvfølgelig også have en fantastisk nytårsaften. Heldigvis er der er masser af muligheder i hele Danmark, hvis du leder efter overnatning nytårsaften med hund.

10. Hvidbjerg Strand, Blåvand

A curly-haired brown-fur dog sits on a blue chair near the bed.
  • Bedst til: Nytårsophold med plads til mange gåture

Hvidbjerg Strand Feriepark er et ideelt sted at fejre nytår med din hund. Beliggende ved Vesterhavet, tilbyder ferieparken masser af plads og natur, hvor både du og din firbenede ven kan nyde nytårsaften uden larmen fra fyrværkeri.

Ferieparken har specielle hytter og ferieboliger, der er hundevenlige, og området byder på lange gåture på stranden eller i klitterne. Skal vuffi have brændt noget krudt af før aftenens fejring, kan I prøve kræfter med ferieparkens agility bane. Skal de tobenede også udfordres, kan i deltage i den traditionsrige Blåvand Nytårsbad.

11. Strandhotellet Blokhus, Blokhus

Vehicles parked on the beach, next to beach huts and patches of grass.
  • Bedst til: Nytårsophold på hundevenligt hotel

Strandhotellet Blokhus er et charmerende og hundevenligt hotel beliggende ved Vesterhavet. Hotellet tilbyder en hyggelig nytårsaften i afslappede omgivelser, hvor din hund er velkommen.

Du kan tage din hund med på lange gåture langs stranden eller i den nærliggende Blokhus Klitplantage, før I nyder en lækker nytårsmiddag på hotellets restaurant. Strandhotellet Blokhus kombinerer en hyggelig atmosfære med naturskønne omgivelser, hvilket gør det til et ideelt sted at fejre nytår, hvis du vil have din hund med.

Vil du have mere rejseinspiration til dine rejser til vinter? Se hvor det er bedst at rejse i januar eller hvor der er varmt i januar. Uanset hvor og hvornår du vil rejse næste gang, hjælper momondo dig med at finde frem til billige flybilletterbiludlejning og det bedste sted at overnatte på rejsen.

Om forfatteren

Camilla RiisCamillas rejseeventyr begyndte, da hun var 10 måneder gammel og hoppede på sit første fly. Siden da er hendes rejselyst kun blevet større. Hun har tilbragt et semester i Arkansas, camperet i Islands højland, vandret i de norske fjelde, overnattet i en lille kinesisk landsby, arbejdet i pulserende Hongkong og tilbragt utallige somre i solrige Sydfrankrig. Efter fem år i Amsterdam er Camilla tilbage i Danmark, hvor hun glæder sig til at genopdage alle de skjulte perler i vores lille land.

Udforsk flere artikler