preloadgettyimages-1574854771_universal_within-usage-period_101481

Har du brug for at tjekke de bedste flypriser? Prøv PriceCheck. Med det nye smarte momondo-værktøj kan du på få sekunder scanne 1.000+ rejsesites og være sikker på, at du finder flybilletter til de bedste priser. Sådan fungerer det.

Pengebesparelser direkte på skærmen

Vi har alle prøvet det: At bruge timer på at lede efter og sammenligne flypriser på nettet for at være sikker på at finde den allerbedste pris. Men hvad nu hvis prisen ikke er den bedste?

Er der noget mere irriterende end at finde flybilletter til meget bedre priser, end dem du lige har købt. Samtidig er det de færreste, der har tid til at gennemsøge hundredevis af hjemmesider. Så er løsningen momondo PriceCheck.
mm-pricecheck-intro_dk
momondo-pricecheck-gif-dk_4-ezgif-com-video-to-webp-converter

Sådan virker det

1. Foretag en søgning på flybilletter

På helt sædvanlig vis søger du efter en billig flybillet. Bare sørg for at det er til én rejsende. Søgningen behøver forresten ikke at være på momondo. Du kan foretage den på et hvilket som helst site eller app - vi elsker nemlig en god deal, uanset hvor den kommer fra.

2. Tag et skærmbillede

Når du har fundet den flypris, du regner for den bedste, tager du et skærmbillede på din mobil. Sørg for at dit skærmbillede kun inkluderer den rejseplan, du vil tjekke, og at det indeholder de følgende flydetaljer: pris, rejsedato(er), flyselskab, afrejsested og destination.

3. Upload i appen

Når du har dit skærmbillede med alle de nødvendige informationer, åbner du momondo-appen, går til PriceCheck og uploader billedet. Ved hjælp af AI gennemsøger PriceCheck hundredvis af andre rejsesider og apps for på få sekunder at sammenligne din flypris med andre priser.

Hvis du har fundet den bedste pris, er det bare fedt! Så kan du roligt booke billetten. Men hvis PriceCheck har fundet en bedre pris, har du mulighed for at spare penge. Faktisk har rejsende rundt om i verden sparet penge siden vores søsterselskab KAYAK tidligere i år lancerede PriceCheck. Ved at finde en billigere pris end den uploadede har rigtig mange sparet omkring 18 %* på flybilletter.

Men der er flere fordele....

PriceCheck har flere cool fordele: hvis den ikke finder en billigere pris på det fly, du har uploadet, viser den dig andre sammenlignelige fly, som måske er hurtigere, billigere eller har andre fordele. Du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge et par minutter på dobbelttjekke dine flybilletter med PriceCheck. Så download momondo-appen og prøv selv!
*Procenterne er baseret på medianbesparelser for samme fly på economy, når en billigere pris blev fundet via gyldige screenshots af rejseplaner uploadet til momondo PriceCheck i appen.

Om forfatteren

momondo Danmarkmomondo ønsker at inspirere alle til at dyrke nysgerrigheden – da rejser kan åbne vores sind for en verden, hvor vores forskelle er en kilde til inspiration, ikke intolerance og fordomme. Lad os opleve vores verden sammen – gennem daglig inspiration, rejsetips og meget mere. Følg os påInstagram for endnu mere inspiration.

Udforsk flere artikler